Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد ؛ محمد رضا تابش، نماینده مردم اردکان در آئین بهره برداری و افتتاح این پروژه با تبریک عید سعید غدیر گفت: غدیر، روز کامل شدن دین و ارزانی داشتن تمامی نعمت به خلق و اوج حماسه خورشید با سپردن جهان انسان‌ها توسط پیامبر (ص) به امام علی (ع) برای نشر فضیلت، علم و عدالت و تقوا در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس، تغییر اقلیم و مشکلات زیست محیطی را از جمله چالش‌های جهان در دوره جدید برشمرد و اظهار داشت: محدودیت در استفاده از سوخت‌های فسیلی و کاهش گاز‌های گلخانه‌ای از جمله الزامات و تعهدات کشور‌های مختلف بخصوص قدرت‌های بزرگ جهانی در توافق نامه پاریس است، ولی امروز شاهد هستیم که آمریکا با روی کارآمدن ترامپ، بصورت یکجانبه از این پیمان اقلیمی خارج می‌شود و با خدشه به قواعد بین المللی و توسعه پایدار جهانی؛ بیش از گذشته شخصیت کاسبکارانه و تک بعدی ترامپ برای همگان آشکار می‌سازد.

وی در خصوص مشکلات آب و هوایی کشورمان نیز تصریح کرد: ۹۹/۶ مساحت کشور درگیر خشکسالی‌های خفیف تا بسیار شدید است و طی ۵۰ سال اخیر به ازای هر دهه، کشورمان ۰/۳۹ درجه سلسیوس گرم‌تر شده است

تابش ادامه داد: در سال ۹۶ تمام استان‌های کشور با کاهش بارش نسبت به بلندمدت، مواجه بودند به طوری که مجموع بارش کل کشور ۱۴۹ میلی متر ثبت گردیده است و میزان بارش سال گذشته نسبت به میانگین مورد انتظار بارش دریافتی در بلند مدت ۳۶ درصد و نسبت به سال گذشته ۳۳ درصد کمتر بوده است.

نماینده مردم اردکان با اشاره به سخت کوشی کشاورزان خطه کویری یزد و خسارت ۶۵۰ میلیارد تومانی بخش کشاورزی استان در سال گذشته بدلیل مشکلات کم آبی و خشکسالی گفت: استان یزد علیرغم آب و هوای کویری، در بسیاری از شاخص‌های تولید محصولات کشاورزی در کشور دارای جایگاه است به طوری که در حال حاضر سومین تولیدکننده پسته، رتبه چهارم تولید انار، دومین تولیدکننده محصولات گلخانه‌ای و ... می‌باشد که باید با حمایت از کشاورزان و استفاده از روش‌ها و فناوری‌های نوین نسبت به مرتفع نمودن تنگنا‌ها و افزایش بهره وری در بخش کشاورزی اقدام موثرتری انجام شود.

تابش، عضو هیات امنای دانشگاه علم و صنعت ایران با بیان اینکه باید با کمک فناوری‌های جدید داده‌های بخش کشاورزی را بطور کاربردی و علمی استفاده کرد اظهار داشت: ایستگاه خودکار هواشناسی کشاورزی اردکان می‌تواند با پایش شاخص‌های محیطی، در تعیین نیاز‌های آب و هوایی گیاه، محاسبه نیاز آبی، کاهش خسارت سرمازدگی و ... موثر باشد.

محمدرضا تابش تاکید کرد: زمانی می‌توانیم عملکرد این ایستگاه هواشناسی را موفق ارزیابی کنیم که بتواند با ارتباط صحیح و بهنگام اطلاعات اقلیمی، در جهت ارتقای بهره وری، جلوگیری از بروز خسارات، اجرای مدیریت بهینه و سودآوری به کشاورزان نقش مثبتی ایفا نماید.

نماینده مردم اردکان همچنین با ابراز تاسف از کاهش شدید و بیش از ۷۰ درصدی تولید پسته شهرستان اردکان بدلیل تغییرات آب و هوایی و عدم تامین نیاز سرمایی درختان در فصل زمستان عنوان داشت: از مسئولان جهادکشاورزی استان و مدیران شهرستان انتظار دارم با لحاظ این مشکلات، نسبت به رسیدگی به درخواست‌های کشاورزان عزیز و پرتلاش منطقه بطور جد تلاش کنند.

گفتنی است؛ اولین ایستگاه خودکار هواشناسی کشاورزی استان یزد با اعتباری بالغ بر ۱۳ میلیارد ریال، صبح امروز با حضور نماینده مردم اردکان، رئیس سازمان برنامه و بودجه استان، مدیرکل هواشناسی استان، فرماندار، امام جمعه احمدآباد و جمعی از مسئولان، در احمدآباد شهرستان اردکان به بهره برداری رسید.

انتهای پیام/ص

اولین ایستگاه خودکار هواشناسی کشاورزی استان یزد در اردکان به بهره برداری رسید

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۹۲۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ سید صمد ضیائی درخصوص نظام کنترل کیفیت کود‌های وارداتی و تولید داخل توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور گفت: علاوه بر آنکه ثبت کود توسط مؤسسه تحقیقات آب و خاک انجام می‌شود، طرحی در کل کشور ازسوی دفتر مرکزی این شرکت به اجرا گذاشته می‌شود تا کل فرآیند را تحت کنترل درآورد.

وی افزود: پارسال از ۱۹۲ پارت، درمجموع ۳۵ هزار و ۷۲۵ تُن انواع کود‌های ازته، فسفاته و پتاسه توسط تیم نمونه برداری انجام و نمونه پس از پلمپ به مرکز تحقیقات کاربردی نهاده‌های کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور ارسال شد.

ضیائی به بیان اهمیت نظام کنترل کیفی نهاده‌های کشاورزی در این شرکت تاکید کرد: با این روش خواهیم فهمید که کودشیمیایی در کجا تولید، توزیع و به چه ترتیبی حمل می‌شود، تا اثرات مثبت آن بتواند به همه بهره‌برداران تعمیم داده شود.

وی خاطرنشان کرد: این نظام همچون گواهی‌های ایزو که کاملاً استاندارد هستند، کمک می‌کند تا محموله‌های کودی، در صحت و سلامت تولید شود و سپس به دست بهره‌برداران برسد.

دیگر خبرها

  • جشن تکمیل خطوط یک تا هفت پایان سال برگزار می‌شود
  • جشن تکمیل خطوط هفت‌گانه مترو تا پایان سال جاری
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • بهره برداری از طرح آبرسانی روستای گل سفید کیار
  • افتتاح ۴ طرح عمرانی در شهرستان کیار